Holland Webdesign

Design & Hosting

Kies uw taal

nlenfrdeptes

Server status

17 oktober 2016 - Hardware Replacement SSD50 [opgelost]

Dinsdag 18 Oktober zal er een hardware onderdeel vervangen worden van server SSD50. Hierbij verwachten we een korte downtime van circa 10 min. De werkzaamheden zullen tussen 05:00 en 08:00 uur plaats vinden.

14 oktober 2016 - Hardware probleem SSD50 [opgelost]

13:37 uur
Op dit moment ervaren we problemen op de server SSD50, het lijkt hier te gaan om een hardware probleem. We gaan op dit moment met een spoed onderhoud zsm onderdelen vervangen en hopen hiermee dat de problemen hiermee definitief opgelost zijn.

Tussen 14:15 en 14:30 zullen we de hardware vervangen van deze server, hierdoor zal de server niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak

15:15 de hardware is inmiddels vervangen we zullen komende uren monitoren of het probleem is opgelost.

13 oktober 2016 - storing ssd50 [opgelost]

13:32 op dit moment ondervinden we een storing op ssd50. We werken aan een oplossing.
13:37 de storing is opgelost, excuses voor het ongemak.

Holland Webdesign is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening

Daarom voeren wij regelmatig werkzaamheden uit en proberen we tijdens het onderhoud downtime zoveel mogelijk te voorkomen.
Op deze pagina staat een status overzicht van gepland onderhoud en actuele storingsmeldingen.

Geen melding en toch problemen met onze dienstverlening? Neem dan contact op via support@holland-webdesign.nl

Het meest uitgebreid én gebruiksvriendelijk; cPanel!

cpanel

Met het slimme webhosting controlpanel van cPanel kun je alles zelf regelen. Door de gebruiksvriendelijkheid is dat controlpanel voor iedereen bruikbaar.

Je maakt gebruik van een 1-klik installatie systeem
Je beheert je eigen e-mailaccount
Je beschikt over diverse webmail clients en onbeperkte e-mail en database mogelijkheden
Je kunt de productiviteit van je website meten met website statistieken
Je kunt eenvoudig backups maken

Premium SSD hosting

Uniek in Nederland, uitsluitend gehost op enterprise SSD's.

SSD is een nieuwe vorm van opslag en deze techniek heeft veel minder tijd nodig om opdrachten te verwerken, wat vooral bij websites met databases een groot verschil zal maken tot wel 10x sneller!

Heb je vragen? Mail ons gerust!

checkmark sales@holland-webdesign.nl - Voor vragen over onze producten en het plaatsen van bestellingen.
checkmark support@holland-webdesign.nl - Voor hulp bij het gebruik van onze producten.
checkmark administratie@holland-webdesign.nl - Voor vragen over je factuur of betalingen.